website | stichting ceramo

Stichting Ceramo

website-stichting-ceramo

Stichting Ceramo
Jeugd en jongerencentrum Elsloo

Ceramo is een stichting die zich inzet om de jeugd en jongeren in de omgeving Elsloo op een leuke en goede manier hun vrije tijd te laten invullen. Met als doelgroep kinderen en jongeren van 5 t/m 18 jaar vind de organisatie het belangrijk dat naast hun Facebookpagina ook de website kan worden ingezet om te informeren en activeren.

De oude website stond al een tijdje offline en het was voor de beheerders niet gemakkelijk om aanpassingen te maken. Daarom hebben we bewust gekozen voor de website compleet opnieuw op te zetten met het CMS WordPress. Niet alleen is het vaak het geval zoals in dit project dat het sneller is om een nieuw systeem op te zetten in plaats van het oude systeem proberen te herstellen, het is daarnaast ook gebruiksvriendelijker voor de beheerders qua aanpassingen en updaten van de website.

Website

Er waren twee onderdelen van belang die zeker op de website terug moesten komen Een mogelijkheid om foto’s van de activiteiten/evenementen te tonen en een kalender waardoor leden (en toekomstige leden) makkelijk kunnen zien wanneer er een activiteit georganiseerd wordt.

Het moest een goed werkende (wat voor ons vanzelfsprekend is) niet te ingewikkelde website worden die overzicht bied maar tegelijkertijd ook goed aan te passen is door de beheerders. Op de website zelf kun je nu snel alle informatie terugvinden waar je naar op zoek bent. Informatie over Stichting Ceramo, jaarlijkse activiteiten, de vrijwilligers, foto albums per activiteit, een kalender (waarbij men niet alleen de datum, plaats en een beschrijving kan invullen maar ook de tijd en eventuele kosten voor de activiteit) en contact opnemen is allemaal netjes verdeeld over verschillende pagina’s.

Tot slot

Bekijk hier de nieuwe website van Ceramo

 

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten