Website design & realisering Noord-Brabant

Webdesign Noord-Brabant

Een website en een bijbehorend goed webdesign is van groot belang voor ieder bedrijf in Noord-Brabant. Het maakt niet uit waar u ook gevestigd bent, of het nu in een stad zoals Eindhoven, Breda, Tilburg of ‘s-Hertogenbosch is of in een kleinere stad/dorp zoals Deurne, Valkenswaard, Boxtel of Veghel. Iedereen is online en met de juiste website wordt u overal gevonden ongeacht of uw bedrijf zich in een dorp, kleine stad of grote stad bevind.

Heeft u een website of webshop nodig? Maak een vrijblijvende afspraak, dan komen wij graag langs om te kijken of wij uw van dienst kunnen zijn.

Wat wij momenteel aanbieden:

Persoonlijk contact

Omdat elke website net als elk individu/bedrijf zijn eigen kenmerken heeft vinden wij het belangrijk om persoonlijk bij u langs te komen. Dit is een vrijblijvende (zonder verborgen kosten) afspraak bij u op locatie wanneer het u het beste uitkomt.

Tijdens deze afspraak bekijken we uw huidige website (mits u die al heeft), uw wensen en uw doel. Aan de hand van deze afspraak maken wij een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Een gebruiksvriendelijke website

Wij bouwen websites met WordPress, ideaal voor onze klanten in heel Noord-Brabant. Het is een gebruiksvriendelijk systeem waardoor u een stuk onafhankelijkheid krijgt waarmee u veel wijzigingen op uw website zelf kunt uitvoeren.

Zo is het zeer makkelijk om tekstuele aanpassingen te maken, nieuws te publiceren of een afbeelding aan te passen. U kunt op uw eigen website inloggen en vervolgens deze handelingen zelf verrichten wanneer u dit wilt, waar u dit wilt. Wij leveren tevens een handige handleiding met de basis voor onderdelen aan te passen. Het enige wat u nodig heeft is een device met een internet verbinding.

Extra service

Mocht de handleiding niet voldoende zijn dan maken wij graag tijd voor u vrij om het systeem persoonlijk toe te komen lichten en te demonstreren.

Richt u zich liever op uw core business? Geen probleem wij kunnen uw website ook onderhouden en eventuele aanpassingen doorvoeren. Hiervoor hebben wij speciale pakketten opgesteld die u terug vindt onder het kopje onderhoud.

Ervaringen

wij werken samen met onder andere

  • Maikel van Hoof
  • St Elisabeth's Hof
  • Rijangst Nederland
  • Buro Moussault
  • Autorijschool van der Sande
  • Catering Hermus
  • De SignFabriek
  • EHBO Horn
  • De Beukelaer

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten