Photoshop | tropisch zeeleven overzicht

Tropisch zee leven in een fles

Photoshop tutorial

Het is nog geen volledige ‘officiële’ maand winter maar toch valt hier weinig van te merken. Op een paar nachten vriezen na en een heuse ijsbaan voor een paar dagen in de noordelijke provincies voelt het meer als lente dan als winter. We hebben zelfs meer zon dan in de zomer zou je bijna denken. Daarom dacht ik dat het wel toepasselijk zou zijn om eens een Photoshop tutorial te volgen met een tropisch tintje.

Tropisch is het zeker geworden, ik heb gekozen voor een tutorial van WeGraphics waarbij alle afbeeldingen die hierin gebruikt zijn afkomstig zijn van FreeImages. De tutorial (Zee leven in een fles) zelf was leerzaam en ik heb er weer wat nieuwe technieken van bijgeleerd die ik kan toepassen op toekomstige projecten waardoor deze eigenlijk alleen maar gaver worden. Nadat ik de techniek die gebruikt werd een beetje doorhad in deze tropische tutorial heb ik er hier en daar nog een eigen draai aangegeven.

Meer zien van tutorials die ik heb gevolgd en wat het eindresultaat hiervan is bekijk dan ook eens de verwoeste stad.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten