ScentChips

Lifestyle | scentchips

ScentChips

 

Zoals jullie misschien nog niet wisten zijn we bij Team Blue ook ontzettende natuurliefhebbers. Dit hadden jullie waarschijnlijk al door als we even terugkijken op onze eerdere blogposts zoals het water experiment 1.0.

De ontdekking

Onlangs brachten Angelo en ik dan ook een bezoekje aan de Praxis Tuin in Roermond (wat wil je anders met natuurliefhebbers…), toen we het tuingedeelte hadden doorstaan kwamen we bij de lifestyle afdeling (wat altijd wel leuk is om even rond te kijken). Echter viel me op een gegeven moment iets op wat ik eerder niet gezien heb (terwijl het er waarschijnlijk al een hele tijd staat…)

Een bak met ontelbaar lekker kleurende en vooral geurende ‘blaadjes’. Zo nieuwsgierig als ik ben even daar rond gesnuffeld en natuurlijk ook aan de ‘blaadjes’ geroken. Omdat het toch wel aantrekkelijk rook besloot ik om er een aantal te kopen. Achteraf gezien absoluut geen miskoop, wat een geur belevenis!

Wat zijn ScentChips en hoe gebruik je ze?

Maar wat zijn deze ‘blaadjes’ nou eigenlijk? En nog belangrijker hoe werken ze? Deze kleurrijke ”blaadjes” worden ook wel ScentChips genoemd welke worden uitgebracht door ScentChips®. ScentChips® is een specialist in geuren en het mixen hiervan. Ze bieden dan ook een ruim assortiment aan in interieur- en verzorgingsproducten.

Om de ScentChips een nog intensere en krachtigere geur te geven (dan ze oorspronkelijk al geven) gebruik je een ScentBurner met een theelichtje erin. Wanneer je het theelichtje in de ScentBurner dan aansteekt verspreid zich een heerlijke intense en ontspannende geur naar keuze! Maar wat maakt ScentChips nou zo uniek behalve de heerlijke geuren en kleuren? Het antwoord is dat je met verschillende combinaties je eigen geur kunt creeëren! En doordat je je eigen geur samen kunt stellen, heb je een oneindig aanbod aan geuren. Uiteraard hoef je natuurlijk niet meteen creatief te zijn om je eigen geur samen te stellen er zit namelijk ook een receptenboekje bij met verschillende ”blendrecepten” die ScentChips® voor je uitgezocht heeft!

In de slideshow boven dit bericht kun je het proces zien welke je doorloopt als je de ScentChips wilt gebruiken. Eerst zorg je ervoor dat je ScentChips, een ScentBurner en theelichtjes in huis hebt. Als volgt kies je drie lekkere geuren uit en plaatst deze in de ScentBurner met een theelichtje eronder. En als laatste steek je het theelichtje aan en je zult al snel merken dat er zich een heerlijke geur verspreid door het huis!

Voor meer informatie kun je terecht op: ScentChips® – Verkooppunten ScentChips®

Laat een reactie achter

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten