Website St. Elisabeth’s Hof

Website | St. Elisabeth's hof

Project Info

Klant St. Elisabeth's hof
Project voltooid 23 augustus 2016

Project beschrijving

St. Elisabeth’s hof

Wie van wandelen houdt en hier uit de buurt komt is vast wel eens in het Leudal bosgebied geweest. Een prachtige omgeving met overal waar je kijkt groen. Aan de Roggelseweg te Haelen, doorlopend in het bosgebied ligt restaurant St. Elisabeth’s hof. Je kan hier in alle jaargetijde terecht. Zo drink je in de zomer een lekker koel drankje op het terras en geniet je van een heerlijke lunch. Voorjaar, zomer, najaar of winter, het gehele jaar door kun je genieten van de heerlijke gerechten in het gezellig restaurant op een top locatie. Wat St. Elisabeth’s hof nog meer uniek maakt behalve de locatie is het feit dat ze dankzij de naastgelegen molen grotendeels zelfvoorzienend zijn wat betreft de energie. Kortom een milieuvriendelijk restaurant in een groene omgeving.

Website

De wereld gaat steeds meer online en waar een website eerst een leuk extraatje was is het nu ook een groot medium om meer klanten aan te trekken. De website van St. Elisabeth’s hof had een website met verouderde techniek, was voor de gebruikers net niet klantvriendelijk genoeg en het sprong er niet uit in vergelijking met andere websites. Voor de nieuwe website is er gekozen voor een one page met ernaast nog informatieve pagina’s met meer uitleg. Het oogt fris, milieuvriendelijk en helder net zoals het restaurant zelf.

Tot slot

Bekijk hier de gehele website van St. Elisabeth’s hof.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten