Website Hotel Restaurant de Beukelaer

Website | Hotel Restaurant de Beukelaer

Project Info

Klant Hotel Restaurant de Beukelaer
Project voltooid 14 oktober 2016

Project beschrijving

Hotel Restaurant de Beukelaer

Hotel Restaurant de Beukelaer is al generaties lang een trefpunt voor de echte levensgenieters. Het restaurant is gelegen in het centrum van Roggel en heeft een perfecte locatie voor wandelaars, fietsers en zakelijke afspraken. Het straalt een sfeer van warmte en gastvrijheid uit, en er is voldoende gelegenheid voor feestelijke en zakelijke ontmoetingen. Zo heeft De Beukelaer niet alleen een standaard menukaart, maar ook verschillende arrangementen en is het mogelijk om er te overnachten.

Website

Zoals veel websites tegenwoordig al snel verouderen was dit ook aan de hand met de website van Hotel Restaurant de Beukelaer. Het was niet alleen het design wat verouderd was, het was vooral de techniek erachter wat steeds vaker voor problemen zorgde.

Na een tijd deze website onderhouden te hebben werd het tijd voor iets nieuws. Een website die de sfeer van het restaurant weerspiegelt, overzichtelijk is en natuurlijk stabiel in de back-end.

In een kort tijdsbestek hebben we een modern overzichtelijk design voor de nieuwe website opgezet waarbij het belangrijk was dat de website er hedendaags uitziet, een goed beeld geeft van het restaurant en dat de website ook zelf bijgehouden kan worden.

De klant en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Tot slot

Bekijk hier de vernieuwde website van Hotel Restaurant de Beukelaer.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten