Website Rijangst Nederland

Website | Rijangst Nederland

Project Info

Project beschrijving

Rijangst

Stel, je hebt je rijbewijs gehaald en hebt al enige tijd rondgereden op de (Nederlandse) wegen. Misschien was je altijd al een beetje nerveus met rijden of werd je steeds angstiger. Deze angst kan ontstaan zijn door een naar voorval of heeft zich in de loop der tijd opgebouwd. Dit kan een ernstige belemmering vormen voor het dagelijkse leven. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, kan je er ook voor kiezen om er iets aan te doen! Rijangst Nederland biedt hiervoor de perfecte oplossing, een grote groep instructeurs R+ verspreid door heel Nederland kunnen je helpen om over deze angst heen te komen. Bezoek vooral hun website en lees het een en ander over de kenmerken en de instructeurs zelf.

Website

De website voor Rijangst Nederland  was voor ons een groot en bijzonder project. Van regionale opdrachten/projecten gingen we nu ineens naar landelijk en dat is toch wel iets moois. Doordat het landelijk is, is het bereik ook vele male groter en hier moet op meerdere vlakken rekening mee gehouden worden. We hebben gekozen voor een overzichtelijk strakke website je er als het ware ‘doorgeleid’ wordt zonder druk te voelen. De website is immers bedoelt voor mensen met rijangst. Veel mensen durven hier niet voor uit te komen, terwijl dat juist wel ontzettend belangrijk is. Met deze website willen we deze maar ook andere mensen aansporen om actie te ondernemen om over deze rijangst heen te komen. Samen met deze gespecialiseerde Rijinstructeurs+ moet dat zeker lukken.

Logo

Het logo is voornamelijk tekstueel opgezet maar voor de tekst hebben we toch gekozen voor een beeldmerk, drie vlakken onder elkaar wel te verstaan. Deze drie vlakken staan voor de drie stappen die je ondergaat om rijangst te erkennen, eraan te werken en op te lossen. Er is gekozen voor de kleuren blauw en oranje. Blauw staat voor de rust in het geheel, en het vertrouwen in de organisatie. Oranje staat voor de motivatie om door te zetten en het ‘probleem’ of de ‘belemmering’ op te lossen.

Tot slot

Het project is volledig afgerond en Team Blue is weer een voorbeeldige website rijker.
Meer zien van deze website? Klik dan hier!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten