Nicole Derks

Nicole Derks website

Project Info

Klant Nicole Derks
Project voltooid 29 maart 2017

Project beschrijving

Nicole Derks

Nicole Derks is een Marcos-therapeut en freelance opleider in Zorg en Welzijn vanuit haar praktijk in Susteren. Met haar á la Nicole gesprekken en Marcos-therapie in combinatie met systematisch werken zorgt zij samen met jou ervoor dat jij jouw leven weer op de rit krijgt.

Website

De website is geïnspireerd op het logo wat gemaakt is door De Signfabriek. De paarskleur en de roze/rode teint is gefilterd uit het logo en was de basis van de website. Hieromheen hebben we een gestructureerde en uitnodigende layout gemaakt. Zo voel je je meteen op je gemak zodra je de website bekijkt. Dit maakt de drempel kleiner om daadwerkelijk contact op te nemen en te gaan werken aan jezelf. De gebruikte afbeeldingen zijn van nature rustig en kalm en ook die nodigen uit om naar jezelf op zoek te gaan en hierbij niet bang te zijn om hulp te vragen.

Het bloemenpatroon van het logo hebben we terug laten komen in de header van elke pagina. Zo krijg je een eenheid en blijft er rust in de website. Alle belangrijke items zijn in de menubalk uitgelicht waarna je wordt doorgeleidt naar het desbetreffende item voor meer informatie. Ook is er de optie om workshops in te plannen zodat je in één overzicht kunt zien wat voor workshops Nicole aanbied. Als je een workshop aanklikt kun je in één overzicht zien wat voor een workshop het is, wanneer, hoelaat en waar deze workshop plaats vindt en wat de kosten hiervan zijn.

Tot Slot

Bekijk hier de nieuwe website van Nicole Derks.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten