Visitekaartjes Mia Graef

Grafische vormgeving | visitekaartje Mia Graef

Project Info

Klant Mia Graef
Project voltooid 17 juni 2016

Project beschrijving

Mia Graef

Een tijd geleden mocht Team Blue een uitnodiging maken voor een bruiloft. Hier hebben we zoveel positieve reacties op gehad, wat ons echt een boost heeft gegeven! Er was zelfs iemand zo enthousiast, dat ze visitekaartjes bij ons wou laten maken. Voor Mia Graef, Trouwambtenaar in dienst van de gemeente Leudal, hebben wij originele visitekaartjes gemaakt!

Origineel & Persoonlijk

Het idee van het visitekaartje was persoonlijk en duidelijk, en naar mijn idee is dit zeker gelukt. Het kaartje is strak maar geeft wel een warm gevoel door de rode kleur (wat je tevens kan zien als de kleur van de liefde). Als illustratie is er gekozen voor door elkaar verweven ringen als teken van trouw maar ook voor oneindigheid (denk aan het infinity symbool). De typografie is een rustige letter maar met een persoonlijke touch, zodat het toch een heel eigen gevoel geeft.

Als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. Op naar het volgende project!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten