Magnesium Health & Wellness

Magnesium Health & Wellness website

Project Info

Project beschrijving

Magnesium Health & Wellness

Magnesium Health & Wellness is een klein bedrijf met een grote passie voor producten die bijdragen aan een goede gezondheid. Hiervoor hebben ze dan ook een webshop vol met eerlijke en natuurlijke producten. De magnesium van Magnesium Health & Wellness komt rechtstreeks uit de meest geconcentreerde en zuiverste magnesiumbron ter wereld, Veendam.

Website met webshop

De website met webshop heeft een complete metamorfose ondergaan. Van een website die niet lekker liep en met veel foutcodes erin, naar een website met overzicht en een duidelijke werking.

De homepage is een pagina met een ovezicht met wat Magnesium Health & Wellness allemaal te bieden heeft en waar ze voor staan. Bij ”over” kun je onder andere lezen over magnesium, sport, Keltisch zeezout, Savon de Provence en Greensweet Stevia. Bij het onderdeel nieuws plaatst Magnesium Health en Wellness met regelmaat nieuws over magnesium en alles omtrent gezondheid. En als laatste maar zeer zeker niet onbelangrijk, de webshop. Hierin biedt Magnesium Health & Wellness hun producten aan in een goed georganiseerde webshop. Hier kan snel in genavigeerd worden om de verscheidenheid aan producten te zien. Natuurlijk verloopt het bestelproces en de afhandeling hiervan vlot.

Folder & Gebruiksaanwijzing

Naast de website met webshop hebben we ook een informatieve folder en gebruiksaanwijzing voor Magnesium Health & Wellness mogen ontwikkelen. Er was al een prima basis voor de folder, alleen was deze al wat gedateerd. Met de nieuwe informatie en afbeeldingen ziet ook de informatieve folder er weer strak uit. De gebruiksaanwijzing die hoort bij de magnesium badkristallen en olie loopt in een lijn met de folder waar je precies kunt lezen hoe je de magnesium het beste gebruikt.

Etiket fles & zak

Als laatste hebben we ook de etiketten voor op de magnesium badkristallen en olie ontworpen. Hierop is ook weer de huisstijl doorgetrokken, met een compacte gebruiksaanwijzing en wat aanvullende informatie. Al hoewel de etiketten nog een hele uitdaging waren, mag het eindresultaat er zeker zijn.

Tot slot

Bekijk hier de nieuwe website van Magnesium Health & Wellness.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten