Huisstijl Hermus Catering & Partyservice

Huisstijl Hermus Catering & Partyservice | logo

Project Info

Klant Hermus Catering & Partyservice
Project voltooid 16 december 2016

Project beschrijving

Zoals we enige tijd geleden al zeiden groeien wij niet alleen, wij groeien dankzij en met onze klanten. Zo ook Catering Hermus waar we in het verleden al de website eens hebben aangepast en geoptimaliseerd. Met de nieuwe naam Hermus Catering & Partyservice en een nieuwe dienst “bezorgmaaltijden” was het ook belangrijk om de huisstijl voor eens en altijd onder handen te nemen. 

Liever nu het eindresultaat zien van deze huisstijl? Scroll dan snel naar beneden!

Huisstijl Hermus Catering & Partyservice

Voor de huisstijl was het belangrijk dat het een huisstijl was die er modern en strak uitzag zonder teveel poespas. Voor de huisstijl moest een logo gemaakt worden, een aantal templates voor onder andere de toekomstige folder, offertes en visitekaartjes. Uniek aan de visitekaartjes is het feit dat er gekozen kan worden voor verschillende foto’s als achtergrond. Hierdoor draagt niet één gerecht de boodschap over maar bijvoorbeeld de drie heerlijkste gerechten die Hermus Catering & Partyservice te bieden heeft. (Een overzicht van de visitekaartjes en folder cover zijn terug te vinden in de gallerij onderaan deze post.)

In begin 2016 toen de website vernieuwd werd is er al afgestapt van de grijze kleur die voortkwam uit het oude logo. In plaats van grijs is er toen gekozen voor een warme tint rood. Deze tint hebben we in de nieuwe huisstijl iets aangepast zodat deze een nog warmere uitstraling kreeg en perfect aansloot bij de accentkleur oranje. Dankzij de toevoeging van deze nieuwe accentkleur is Hermus Catering & Partyservice in één keer een stuk levendiger op zowel offline als online gebied!

De website

Omdat de huisstijl een volledig nieuwe kleur erbij had gekregen en een nieuw modern font was het noodzakelijk om de website ook nog een kleine restyling te geven. Dankzij deze restyling is de website nu een geheel met de nieuwe huisstijl en draagt deze ook dezelfde sfeer naar buiten. Bekijk de vernieuwde website hier!

Flyers voor bezorgmaaltijden

Zoals in het begin al aangegeven heeft Hermus Catering & Partyservice ook een nieuwe dienst toegevoegd aan het assortiment. Namelijk bezorgmaaltijden voor mensen die een drukke dag hebben, te laat thuis zijn, of niet in staat zijn om zelf te koken. Voor deze bezorgmaaltijden hebben we op de website extra bestelformulieren opgemaakt. Daarnaast moesten er nog flyers gemaakt worden om deze nieuwe dienst te introduceren. Ook in deze flyers hebben we de huisstijl in één lijn doorgetrokken.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten