Graafschapsfeesten Horn

Graafschapsfeesten Horn website

Project Info

Klant Graafschapsfeesten Horn
Project voltooid 1 augustus 2017

Project beschrijving

Graafschapsfeesten Horn

In het pitoreske dorpje Horn zal volgend jaar van 1 tot en met 5 juni voor het eerst de historische Graafschapsfeesten Horn plaatsvinden. Dit om de herinnering levend te houden dat het op 5 juni 2018 450 jaar geleden is dat de laatste graaf van Horne, Filips van Montmorency, door de Spanjaarden werd onthoofd op de Grote Markt in Brussel.

Website

Het hoofddoel was om met de website zoveel mogelijk in de historische sferen te blijven. Naar ons idee is dit ook zeker gelukt. Dit komt door het kleurgebruik, zo hebben we gebruik gemaakt van verschillende bruintinten. De kleuren van het logo hebben we als accent kleuren gebruikt.

Verder is de website heel functioneel en zijn alle onderdelen snel en eenvoudig terug te vinden. Zo is in het menu informatie te vinden over de organisatie en het doel van de Graafschapsfeesten Horn zelf, de historie, bezoekersinformatie (hier zal tegen die tijd belangrijke informatie te zien zijn over bereikbaarheid/parkeergelegenheid etcetera), de evenementen die dan plaats zullen vinden, het fotoalbum en de contactgegevens.

De website zal in verloop van tijd nog aangevuld worden met informatie, maar de basis mag er in elk geval al zijn!

Tot Slot

Bekijk hier de website van Graafschapsfeesten Horn.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten