Autobestickering Glasius Installatietechniek

Autobestickering | Glasius installatietechniek

Project Info

Klant Installatietechniek Glasius
Project voltooid 15 oktober 2015

Project beschrijving

Glasius Installatietechniek

Glasius Installatietechniek is een installatiebedrijf uit Stein dat actief is in loodgieters- en verwarmingswerkzaamheden, cv ketels, 24 uurs-service geisers, gashaarden, nieuwbouw onderhoud en service, gas en elektro, water, riool, wc en badkamer, las- en constructiewerk en kleine bouwwerkzaamheden. Meer weten over Glasius Installatietechniek? Neem een kijkje op de website! 

Recentelijk heeft Glasius Installatietechniek zijn wagenpark uitgebreid met een Mercedes Vito bus, deze is aangeschaft voor te dienen als service bus voor zijn werkzaamheden. Voor een professionele uitstraling wou Glasius Installatietechniek de bus laten bestickeren. Team Blue mocht hiervoor de layout van de bestickering voor de bus ontwerpen.

Voor ons was dit een nieuw gebied om te ontdekken. Uiteindelijk hebben wij het ontwerp gemaakt en is de verdere uitvoering van het drukken en bestickeren uitbesteed aan MPGrafikx.

Het ontwerp zelf is gebaseerd op een kenmerkende afbeelding in de huisstijl van Glasius Installatietechniek, namelijk de kraan met de druppel. Hierbij hebben we het lettertype verder gemoderniseerd zodat het complete plaatje strak, modern en professioneel oogt. Aan de zijkanten staat alleen de belangrijkste info, de kraan voor de bekendheid, de naam, en het telefoonnummer. De website bevindt zich groot onderaan op de bus. Op de voorkant staat de naam gespiegeld zodat wanneer je op de snelweg, in de file staat of in het drukke stadsverkeer rijdt je naam nog opvalt wanneer mensen voor je in de achteruitkijkspiegel kijken (en dat gebeurt constant). Tot slot vinden we op de achterkant wederom de kraan terug met ernaast de werkzaamheden die Glasius voor u kan betekenen. Op de deur zelf iets lager vinden we de contactgegeven terug.

Tot slot kunnen we gerust zeggen “Onderweg naar weer een tevreden klant!”

Voordat we deze post afsluiten willen we Ivo Glasius nog even van harte bedanken voor de fotografie van het eindresultaat (zie afbeeldingen slideshow). Ivo studeert momenteel aan het SiNTLUCAS in Eindhoven en is hier het liefst bezig met fotografie aangezien dit zijn grote passie is.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten