Uitnodiging examenfeestje Angelo & Sanne

Grafische vormgeving | uitnodiging Team Blue

Project Info

Klant Angelo Beks & Sanne Lemmen
Project voltooid 12 juni 2015

Project beschrijving

Uitnodiging examenfeestje

Het afgelopen jaar zijn wij beide afgestudeerd aan het SiNTLUCAS te Eindhoven als allround vormgevers. Uiteraard moesten we dit vieren, en bij een feestje hoort natuurlijk een mooie uitnodiging!

Geslaagd

Het kaartje is gemaakt op A5 formaat zodat ze in een standaard envelop passen en niet teveel plaats innemen. Om het eens anders aan te pakken dan anders is ervoor gekozen om het kaartje in het grijs/wit te maken. Ondanks dat er geen kleur in zit, is het toch een vrolijk en gestructureerd kaartje. Dit komt door de speelse lettertypes die erin verwerkt zijn in combinatie met de illustratie van de BBQ. De inspiratie voor dit kaartje hebben we gevonden in de traditionele Amerikaanse High School stijl. We vinden het kaartje zelf dan ook erg geslaagd, net zoals het feestje was!

Meer uitnodigingen bekijken die Team Blue ontworpen heeft? Neem dan eens een kijkje bij de uitnodiging voor Abraham en Sarah!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten