Website Catering Hermus

Website | Catering Hermus

Project Info

Klant Catering Hermus
Project voltooid Afgerond op 02-01-2016

Project beschrijving

Geef je een feestje? organiseer je een evenement, of ga je misschien trouwen? Uiteraard ben je dan op zoek naar een goede kwaliteit catering. Als we het over kwaliteit hebben wil je als catering zijnde dit ook in je stijl naar buiten dragen. Catering Hermus benaderde ons dan ook om zijn website te optimaliseren en hier zijn we met veel enthousiasme aan begonnen en het resultaat mag er wezen!

Website Catering Hermus

Aangezien de reacties op de oude website van Catering Hermus altijd zeer positief waren hebben we dezelfde structuur aangehouden. Echter hebben we wel gekozen voor een compleet nieuwe template en deze volledig opnieuw opgezet. Het voordeel hiervan is vooral dat de website er nu strak en modern uitziet en tevens ook responsive is waardoor die niet alleen op de desktop goed te bekijken is maar ook op een tablet of op een mobiel. Dit is zeker ook belangrijk voor de vindbaarheid van de website nu steeds meer mensen snel even via hun tablet of mobiel op zoek gaan naar bedrijven. De website zelf is ook volledig SEO (Search Engine Optimization) technisch ingevuld zodat Catering Hermus in de toekomst goed gevonden kan worden.

Nieuwsgierig naar hoe de website er precies uitziet? Bekijk de website hier!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten