Website Buro Moussault

Website | Buro Moussault

Project Info

Klant Buro Moussault
Project voltooid 10 augustus 2016

Project beschrijving

Buro Moussault

Soms krijgen we aanvragen van opdrachten die je totaal niet aan ziet komen. En juist die opdrachten maken het werk zo leuk, we zien zo’n opdrachten als een soort surprise. Zo ook de opdracht van Buro Moussault.

Wij hebben voor Buro Moussault een nieuwe website ontwikkelt. Dit na het succes van de website van Rijangst Nederland waar Noor Moussault bij aangesloten is. Waar we normaal klanten hebben uit de regio (Limburg) kregen we nu ineens een klant uit Amsterdam, wauw! Maar hoe ga je dit nu doen met communicatie? Je rijd immers niet even op en neer om een kennismakingsgesprek te hebben. Maar wat zouden we zonder de techniek nog moeten vandaag de dag, het hele project van begin tot eind is de communicatie verlopen via de mail. En wat werkte dat prettig en snel! Zowel wij als Noor zijn er heel tevreden mee, en Noor kan weer op weg met een mooie nieuwe website!

Website

De oude website van Buro Moussault was nodig aan vernieuwing toe, de uitstraling was verouderd en zo ook de techniek erachter. Voor Buro Moussault hebben we ervoor gekozen een strakke en overzichtelijk website te maken die tevens zelf door Noor kan worden aangepast en onderhouden. Ook hebben we extra nadruk gelegd op het geheel een warm en welkom gevoel te geven. Buro Moussault is namelijk geen gewone rijschool, maar gespecialiseerd in rijangst. Het doel is om mensen te verwelkomen en ze de stap te laten maken iets aan hun rijangst te doen. Zo hebben we dus ook gekozen voor de kleur groen, wat een rustgevend en positief gevoel overbrengt. Alles is opgedeeld in duidelijke onderwerpen met informatieve pagina’s.

Logo

Ook over het logo van Buro Moussault is goed nagedacht, zodat het verwelkomt en je je er prettig bij voelt. Het symbool is afgeleid van het Yin Yang teken, wat staat voor twee verschillende kanten. Zo staat de grijze kant voor rijangst en de groene kant voor het overwinnen van deze angst. De open cirkel in het midden staat voor de persoon zelf die omgeven is door deze angst. De openingen van de cirkel naar buiten staan voor het overwinnen van deze angst zodat je uiteindelijk weer een vrij persoon bent, en kunt gaan en staan waar je maar wilt.

Tot slot

Noor Moussault is blij met het resultaat, en als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook!
Meer zien van deze website? Klik dan hier!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten