Uitnodiging Bruiloft Patty & Krijn

Grafische vormgeving | uitnodiging bruiloft

Project Info

Klant Patty Severin & Krijn Peeters
Project voltooid 15 april 2016

Project beschrijving


Team Blue is benaderd om voor een (erg leuk) bruidspaar in spé de uitnodiging voor de bruiloft te ontwerpen. Hier hebben we geen moment over getwijfeld en hebben meteen toegestemd. Hoe bijzonder is het nou eenmaal om een uitnodiging voor zo’n speciale dag te mogen ontwerpen. Een dag die vele van ons nooit meer zullen vergeten!

Stijl uitnodiging

Net zoals het bruidspaar is het een stoere uitnodiging geworden met een speels tintje. De basiskleur is blauw (afgeleid uit de spijkerbroek van de bruidegom) met als steunkleuren zwart/grijs. Omdat de foto’s zelf al vrij druk zijn is er voor gekozen om de rest van het ontwerp rustig te houden zodat de focus helemaal op het bruidspaar ligt.

Tijdlijn

Wat bijdraagt aan de originaliteit van de uitnodigingen is de tijdlijn die verwerkt is onderaan de kaart. Hierop is te zien hoe laat de ontvangst is, hoe laat het buffet begint en wanneer het officieel tijd is voor feest! Op het (extra) kaartje voor de daggasten is tevens verwerkt hoe laat de ontvangst plaatsvindt, wanneer het ja-woord wordt uitgewisseld en wanneer er geproost wordt! Het leuke aan het kaartje voor de daggasten is dat deze voor de tijdlijn van de algemene uitnodiging gelegd kan worden en zo de tijdlijn dus aan de voorkant verlengd wordt.

Fotografie

De fotografie is verzorgd door Milou Briels Photography en heeft hiermee een zeer goede basis gelegd voor het ontwerp van de uitnodigingen.

Tot slot

Meer uitnodigingen bekijken die Team Blue ontworpen heeft? Neem dan eens een kijkje bij de uitnodiging voor Abraham en Sarah of een verjaardag!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten