Bed & Breakfast ’t Inj

Project beschrijving

Bed & Breakfast ’t Inj

Bed & Breakfast ’t Inj is gelegen aan de rand van Horn in een rustig groen gebied. De perfecte locatie om een bed & breakfast te runnen. Het ligt ook nog eens op korte afstand van Roermond waardoor er genoeg in de buurt te beleven is. In de Breakfast zelf hangt er een ontspannen en familiaire sfeer, iedereen voelt zich er welkom.

Website

De website van Bed & Breakfast ’t Inj is een overzichtelijke rustige website geworden. Zo kunnen (potentiële) gasten zien wie en wat het bed & breakfast is, wat er allemaal te doen is en natuurlijk wat de kosten per kamer/nacht zijn. Ook krijg je meteen een goede indruk hoe het bed & breakfast en de omgeving eruit ziet. Zo weet je tenminste zeker dat je ook terecht komt waar je verwacht terecht te komen ;).

Fotografie

De foto’s voor de website zijn ook door ons gemaakt. Deze zijn gemaakt in de breakfast zelf maar ook in de omgeving van Horn. Zo zijn er ook herkenbare punten en zie je wat de omgeving te bieden heeft.

Flyer

De flyer voor Bed & Breakfast ’t Inj sluit feilloos aan op de stijl van de website. Aan de ene kant van de flyer is meer informatie te vinden over het bed & breakfast en op de andere kant over de High Tea’s die Bed & Breakfast ’t Inj ook verzorgen.

Tot slot

Bekijk hier de nieuwe website van Bed & Breakfast ’t Inj.

 

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten