Website Autorijschool van der Sande

Website | Autorijschool van der Sande

Project Info

Klant Autorijschool van der Sande
Project voltooid 20 november 2015

Project beschrijving

Autorijschool van der Sande

Je rijbewijs halen is een belangrijke stap in je leven, en dit wil je natuurlijk bij een goede en betrouwbare rijschool behalen. Laat Autorijschool van der Sande nou net zo’n rijschool zijn. Autorijschool van der Sande bestaat 20 jaar en dat is gevierd met een nieuwe website en een nieuw logo!

Website

En wat is de website mooi geworden, nog beter dan onze verwachtingen (en die waren al hoog)! Het is een onepage geworden met algemene informatie, als je verder kijkt zul je zien dat er achter de onepage nog enkele pagina’s geplaatst zijn waar meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden is. Er is een strak kleurenschema aangehouden van de kleur oranje in combinatie met zwart/wit.

Fotografie

De fotografie past perfect in de website doordat vrijwel alle foto’s omgezet zijn in zwart/wit of duotoon (oranje accent). Net als de rest van de website is de fotografie strak, duidelijk en overzichtelijk!

Logo

Ook het logo heeft Team Blue ontworpen en sluit feilloos aan op de stijl van de website. Je ziet drie pedalen: de koppeling, de rem en het gaspedaal.  Het pedaal voor het gas heeft eenn andere kleur dan de andere pedalen, dit om te laten zien dat Autorijschool van der Sande ‘gas’ geeft en er voor de volle 100% voor gaat om vooruitgang te boeken en iedere leerling een goede kans te geven om zijn of haar rijbewijs te behalen!

Tot slot

Het project is vlot verlopen en het eindresultaat mag er meer dan zijn, dus daar is dan nog maar één ding aan toe te voegen:

Autorijschool van der Sande gaat vol gas naar de volgende 20 jaar mét een nieuwe website!

Meer zien van deze website? Klik dan hier!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten