Afsprakenkaartjes Autorijschool van der Sande

Grafische vormgeving | afsprakenkaart Autorijschool van der Sande

Project Info

Klant Autorijschool van der Sande
Project voltooid 6 januari 2016

Project beschrijving

Eind vorig jaar heeft Team Blue een nieuwe website opgezet voor Autorijschool van der Sande uit Geleen. Om nog een stap verder te gaan heeft Autorijschool van der Sande er nu ook voor gekozen om de stijl van de website verder door te voeren in de huisstijl door middel van gepersonaliseerde afsprakenkaartjes!

Afsprakenkaartjes

Net zoals de website zijn de afsprakenkaartjes van Autorijschool van der Sande strak, modern en straalt het de persoonlijkheid van de rijschool zelf uit: zelfverzekerd & gemotiveerd. Ook bij de afsprakenkaartjes zijn de kleuren zwart, wit en als accentkleur oranje gebruikt. Op de voorzijde van het afsprakenkaartje is het logo, de adresgegevens en niet geheel onbelangrijk het rijschoolnummer te zien. Aan de binnenkant zijn aan beide zeiden kolommen te zien waar de instructeur de lesdata’s en tijden kan opschrijven. Op de achterkant van het afsprakenkaartje is een overzicht te vinden met wat een rijles, TTT en praktijkexamen maar ook overige belangrijke informatie. Al met al een strak gestructureerd, duidelijk en zeker mooi afsprakenkaartje!

Bekijk hier de website van Autorijschool van der Sande in bijpassende stijl met het afsprakenkaartje!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten