Achter de schermen
bij Team Blue

Wie gaat er aan jouw project werken? En wat is onze motivatie? Je leest het allemaal op deze pagina achter de schermen bij Team Blue.

Achter de schermen
bij Team Blue

Wie gaat er aan jouw project werken? En wat is onze motivatie? Je leest het allemaal op deze pagina achter de schermen bij Team Blue.

Voor wie?

Of je nu een kleine eenmanszaak hebt of een midden tot grote onderneming, dat maakt voor ons niet uit. Wat voor ons wel uitmaakt is de ondernemer achter de onderneming. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat onze klanten net zo enthousiast zijn en er ook echt voor willen gaan.

Wij houden ervan om ons voor 200% in te zetten voor een project, ongeacht of dit een website, drukwerk of marketing is. Het liefst doen we het allemaal voor je zodat we jouw onderneming ook echt kunnen laten groeien. Kwaliteit, efficiëntie , enthousiasme, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en begrip zijn dan ook belangrijke kernbegrippen binnen onze onderneming.

Ben jij een (startende) ondernemer die met veel enthousiasme en gevoel voor de zaak aan de slag wilt met een nieuw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, wij kijken dan samen met jou of we een goede match zijn voor jouw onderneming te ondersteunen. 

Wat zijn onze plannen?

Onze plannen voor de toekomst zijn kort samen te vatten. We willen met een team van professionals jouw onderneming naar een compleet nieuw niveau tillen. Dit willen we bereiken door met meer externe ondernemingen onze krachten te bundelen en uiteindelijk een creatief team van specialisten aan te sturen.

Hoe we dit voor ons zien? Een pand vol inspiratie waar niet alleen ons team hun inspiratie vandaan kan halen maar ook onze klanten. Samen zitten om te praten over jouw visie binnen je onderneming, waarna je vol inspiratie verder kunt met ondernemen terwijl wij zorgen dat jij alle middelen tot je beschikking hebt om je (online) onderneming nog verder te laten groeien.

Dat is tenminste het lange termijnplan. Op de kortere termijn gaan we aan de slag met online marketing. Dit gaat namelijk samen met webdesign en grafisch design de basis vormen voor de groei van jouw onderneming.

Ons team

Ons team bestaat momenteel intern uit twee personen. Daarnaast hebben we nog een aantal externe ondernemers. Op deze mensen kunnen we bouwen wanneer we wat extra mankracht nodig hebben of een specifiek specialisme.

Angelo Beks

Eigenaar - webdesign - marketing

Al sinds ik op het SiNTLUCAS in Eindhoven begon aan mijn opleiding Crossmedia wist ik al zeker dat ik een eigen bedrijf wilde starten. Dit heb ik dan in 2015 na mijn afstuderen dan ook meteen gedaan. Creatief aan de slag gaan met jouw website doe ik het liefst. De echte uitdaging ligt namelijk in de zoektocht om erachter te komen hoe je jouw bezoekers kan converteren naar klanten. De uren gaan dan ook snel voorbij als ik weer eens online aan het speuren ben naar de nieuwste technieken en middelen die we kunnen gebruiken voor ons en voor onze klanten.

Sanne Lemmen

Eigenaar - grafisch design - marketing

Het is eigenlijk nooit mijn droom geweest om een eigen bedrijf te beginnen. Maar na het er veel met Angelo over gehad te hebben begon het wel een beetje te kriebelen en dacht ik: Niet geschoten is altijd mis. Na mijn opleiding Crossmedia (combinatie van grafische vormgeving en webdesign) ben ik dan ook samen met Angelo vol goede moed Team Blue begonnen. En heel eerlijk, ik zou het niet anders meer willen! Niets is zo fijn om lekker creatief bezig te zijn en klanten te helpen met grafische keuzes of marketing en deze dan ook uit te voeren.

CASES

CaVino

Hosting incl. E-mail
Website met webshop
Online marketing vanaf 01-10-19
Zorgeloos ondernemen

Bekijk project »

Webdesign

Je zit al weken achter je laptop, op zoek naar een manier om die nieuwe website voor je onderneming te realiseren. Het schiet maar niet op en je moet met elk detail rekening houden. Kleur, typografie, lay-out, teksten en O ja, je moet ook nog werken aan je onderneming. Geen zorgen, met onze hulp is je website snel online en in de tussentijd kun jij gewoon ondernemen.

Grafisch design

Net een nieuwe onderneming gestart? Is het tijd om te vernieuwen? Goed bezig, maar waar begin je en wat heb je nodig? Alleen een logo of een complete huisstijl? blijft het daarbij of heb je nog iets anders nodig? Promotiemateriaal, relatiegeschenken of  stickers. Hoe zit het met je social media, zoals omslagfoto’s?  Zie je door het grafisch materiaal het bos niet meer? Lees snel verder om te kijken hoe wij je kunnen helpen. 

Online marketing

Je huisstijl is klaar en je website staat online. Mooi, dan kunnen we nu echt aan de slag. Hoe bedoel je “Nu echt aan de slag”? Je hebt nu de basis klaar, maar je potentiële klanten komen helaas nooit vanzelf aanwaaien. Maar hoe pak je dat nu aan? Dit doe je onder andere door het inzetten van social media, zoekmachineoptimalisatie, bloggen, en online adverteren. Meer weten? Lees dan verder.

BLOG

Nieuws

De AVG, hoe zit het nou?

De AVG wet, voluit Algemene Verordering Gegevensbescherming is een Europese regelgeving die per 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens vervangt. Maar voor wie is de wet nu van toepassing? En wat moet jij eraan doen om eraan te voldoen?

Lees verder »
Gratis website analyse rapport op een bureau met een kopje koffie erbij
Webdesign

Gratis website analyse

Heb jij een website, maar twijfel je erover of je website nog wel goed presteert? Of misschien heb je wel al jaren een website online maar heb je er nooit meer iets aan gedaan? Lees dan snel verder. Website laten

Lees verder »
Webdesign

Wat kost een website?

“Wat kost een website?” Het is één van de meest gestelde vragen bij het laten maken van een nieuwe website. Voor veel ondernemers is het moeilijk in te schatten hoeveel een website nu eigenlijk kost. Het aantal aanbieders en de

Lees verder »
Nieuws

Team blue 2.0

Het is al een tijdje geleden dat je iets van ons gehoord hebben. Dat heeft grotendeels te maken met het feit dat we al lange tijd bezig zijn met ons compleet vernieuwde systeem. Anderzijds heeft het te maken met het

Lees verder »

Start vandaag!

Denk je dat jij bij ons bedrijf past?

Yes, jij deelt de zelfde normen en waarden in je onderneming als wij! Dat is goed nieuws, want wij willen je graag helpen mee te groeien in de online markt.