Over ons

Over ons

Wij zijn een multimedia bureau wat zich richt op offline en online media.

Op het gebied van offline media kunnen wij voor klanten een complete huisstijl ontwerpen maar ook uitnodigingen, posters, advertenties, folders en zo zijn er nog tal van voorbeelden die uw bedrijf zouden kunnen helpen voor een betere marktpositie.

Op het gebied van online media kunnen wij u helpen met uw website te bouwen of aan te passen. Ook kunt u bij ons terecht om de SEO (de online vindbaarheid van uw bedrijf) van uw website te verbeteren. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld social media te gebruiken voor uw bedrijf of om een keer samen kritisch te kijken naar uw website waar nog eventuele verbeterpunten zijn en of uw algemene webdesign nog wel up to date is.

 

Onze vizie

Wij willen als bedrijf zelf groeien maar dat willen en kunnen we niet alleen! Elke klant die ons benaderd proberen we op een zo goed mogelijke manier te helpen om zijn/haar bedrijf te laten groeien en een betere marktpositie te verkrijgen via offline en online media en dit alles doen we tegen een eerlijke prijs.

Wij zijn transparant naar u toe, en u naar ons. Zo is er duidelijke communicatie en maken we heldere afspraken voordat we aan een project beginnen maar ook tijdens een project houden we u op de hoogte zodat zowel u als wij weten waar we aan toe zijn.

Voor ons is het belangrijk dat we onze klanten nét dat beetje extra service kunnen aanbieden, waardoor de klant met een lach en een goed gevoel met ons samenwerkt, nu en in de toekomst.

Team Blue

Met z'n tweeën nemen wij elke kans aan om te groeien en onze creativiteit te uiten.
Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe (creatieve) uitdaging!
Angelo Beks
Webdesign & Media
Sanne Lemmen
Grafische vormgeving & Media

Afspraak/offerte

Toe aan een nieuw ontwerp? Wij staan voor u klaar!

U wilt uw uitstraling vernieuwen of bent net begonnen.
U wilt meer klanten bereiken, uw boodschap op de juiste manier overbrengen.
U wilt de uitstraling hebben die past bij uw bedrijf.

Wij komen graag bij u langs om hierover te praten en om samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn!

Kenmerken


Eerlijk

Eerlijk- en openheid staan bij ons hoog aangeschreven. Wij zijn eerlijk naar u toe, net zoals u dat naar ons toe bent.


Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit, voor zowel het ontwerp als de techniek erachter. Zo heeft u een mooi product, en hebben wij een tevreden klant.


Persoonlijk

Niets is zo fijn als persoonlijk contact, wij zullen in het proces met u in contact blijven. Zijn er vragen of opmerkingen, laat het ons weten.


Prijs

Voor een mooie prijs, krijgt u een product van goede kwaliteit waar met zorg aan gewerkt is. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

wij werken samen met onder andere

  • Maikel van Hoof
  • St Elisabeth's Hof
  • Rijangst Nederland
  • Buro Moussault
  • Autorijschool van der Sande
  • EHBO Horn
  • De SignFabriek
  • De Beukelaer

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten