TeamBlue

TeamBlue

Team blue 2.0

Het is al een tijdje geleden dat je iets van ons gehoord hebben. Dat heeft grotendeels te maken met het feit dat we al lange tijd bezig zijn met ons compleet vernieuwde systeem. Anderzijds heeft het te maken met het feit dat we nooit gedacht hadden dat onze ideeën zo’n impact zouden hebben. Laat staan hoeveel tijd het zou kosten om alles duidelijk te krijgen en uit te voeren. Maar na ruim een jaar zwoegen is het dan eindelijk zover!

Wat is er veranderd?

Nou, wat je waarschijnlijk al opgevallen is, maar onze oude website hebben we helemaal platgegooid en we zijn met een blanke pagina begonnen. Ja… het was noodzakelijk om te kunnen groeien. We zullen je alles uitgebreid uitleggen, maar hieronder allereerst een kort overzicht van de punten wat veranderd is.

 • Automatisch betalingssysteem
 • Nieuw systeem voor het ontwikkelen en onderhouden van websites / webshops
 • Nieuwe diensten (coming soon)
 • Aangepaste bedijfsvoering

Automatisch betaalsysteem

Omdat administratie een steeds grotere klus wordt naarmate we meer klanten krijgen was onze keus snel gemaakt dat we dit ook moesten optimaliseren. Daarom worden al onze facturen voortaan online opgemaakt en verstuurd. Bij de maandelijks terugkerende abonnementen hoef je zelfs niets meer te doen want deze gaan via het automatisch betaalsysteem zolang je bij ons klant bent. Eenmalige facturen of openstaande deelfacturen kunnen makkelijk via iDeal betaald worden. Makkelijker kunnen we het niet meer voor je maken!

Nieuw website / webshop systeem

Hier zijn we zelf erg enthousiast over, en zouden we makkelijk meerdere blogs over kunnen schrijven. Wat we waarschijnlijk ook nog gaan doen, maar dat zie je vanzelf wel!

Het werd tijd om ons website/webshop systeem naar een hoger niveau te tillen. De hele backend van het systeem is op de schop gegaan. Met alleen premium plug-ins binnen het systeem hebben we het systeem niet alleen stabieler en nog veiliger gemaakt. Het is ook veel beter voorbereid op de groei van een onderneming. Content aanpassen is ook een stuk makkelijker geworden, eenmaal ingelogd kun je het grootste gedeelte van je website gewoon live aanpassen en je wijzigingen bekijken zonder dat bezoekers dit meteen zien.

Wat is er zo goed aan het systeem? Standaard bieden we nu namelijk het volgende:

 • Je website makkelijk aanpassen dankzij Elementor Pro (een zeer goede tool gericht op eenvoud, design en prestatie).
 • Veiliger dan ooit met een tweevoudige authenticatie, regelmatige veiligheidsscans, zwarte lijst monitor en nog meer veiligheid aanpassingen die jou een veilige website bieden.
 • Afbeelding optimalisatie voor een snelle website.
 • Een snelle website geoptimaliseerd met cache, gzip en minified bestanden.
 • Uptime monitor zodat wij meteen een melding krijgen wanneer je website offline blijkt te zijn.
 • Basis SEO waarbij je richtlijnen getoond krijgt om je teksten nog beter te maken. (Hou het wel lekker leesbaar voor je bezoekers!).
 • Automatische back-ups op een externe locatie + back-ups vanuit de server (better be safe than sorry).
 • Gekoppeld aan Google Analytics & Search Console voor te meten hoeveel bezoekers je website maandelijks heeft.

Dit standaard systeem is nog verder uit te breiden met onder andere:

 • Online chatfunctie (tawk.to)
 • Nieuwsbrief module
 • Boekingsmodule
 • Webshop module
 • Leer management systeem module

Alles bij elkaar is het de juiste basis voor een onderneming. Hier kan je op bouwen, mee aan de slag gaan en bezoekers converteren naar klanten.

Nieuwe diensten

Hier zijn we misschien nog wel enthousiaster over dan het nieuwe website/webshop systeem. Behalve dat we jouw hele website kunnen realiseren (inclusief hosting & e-mail) en het grafische design voor je huisstijl of ander drukwerk kunnen maken, gaan we binnenkort ook online marketing aanbieden! Er staat al informatie online op onze website maar officieel gaan we hiermee pas van start mee in 2020. Momenteel gaan we vanaf september starten met het proefdraaien voor enkele klanten. Verder zijn we nog een aantal details aan het uitwerken die later dit jaar op de website zullen komen te staan.

Maar wat kun je nou verwachten van online marketing? Wij verzorgen en ondersteunen je dan onder andere in:

 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • Social media marketing
 • Online adverteren (Social media & Google Ads)
 • Bloggen

Heb jij er ook al zin in? En kan je niet wachten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of like onze Facebookpagina. Zodra er meer informatie is komt het zeker weten via deze kanalen aan de orde.

Aangepaste bedrijfsvoering

Omdat we voor iedereen een zo hoog mogelijke kwaliteit willen garanderen hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd binnen onze bedrijfsvoeringen.

Telefonisch contact is zó 2018
Doordat we voor onze klanten vaak onderweg zijn of druk bezig met een project zijn we telefonisch niet meer bereikbaar. We weten het, niet iedereen zal het er mee eens zijn maar voor ons is het een logische stap. We kunnen op deze manier klanten betere kwaliteit garanderen. Als bonus zullen er zelden misverstanden staan over de gemaakte afspraken omdat wij net zoals jij alles digitaal genoteerd hebben staan. Het is misschien wennen, maar voor je het weet wil je het zelf ook!

Hoe je ons wel kan bereiken?
Eenvoudig, ben je nog geen klant? Stuur ons een bericht/mail via de online chat (rechtsonder in het scherm). Wil je meer informatie over een bepaalde dienst of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via deze website!

Wel al klant, en heb je een vraag of heb je support nodig? Dan kan je ons bereiken op verschillende manieren.

Tot slot

Om het af te sluiten wensen we je nog een fijne dag, en uiteraard hopen we je nog een keer terug te zien bij Team Blue! Wil je meer informatie, laat het ons weten. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via social media of schrijf je in via de nieuwsbrief!’

Interessant artikel? Delen graag!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Misschien ook interessant voor jou

Nieuws

De AVG, hoe zit het nou?

De AVG wet, voluit Algemene Verordering Gegevensbescherming is een Europese regelgeving die per 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens vervangt. Maar voor wie is

Lees verder

Vragen?

Heb je nog vragen na onze blog?

Stuur dan gerust een mailtje naar info@team-blue.nl.