Photoshop | Middeleeuwse scene

Middeleeuwse scene

middeleeuwse-scene

Zoals iedereen weet, en in het zuiden van Nederland heeft ervaren is de carnaval een paar dagen geleden weer tot zijn einde gekomen. Tijdens carnaval is het een eeuwenoude traditie om je te verkleden. Deze traditie loopt uiteen van middeleeuwse figuren tot de hipste en gekste figuren van deze tijd.

Middeleeuwse scene

In het kader hiervan heb ik een Photoshop tutorial gevolgd. Zo ben ik begonnen met een echte foto van een middeleeuws event waarbij ik de persoon volledig vrijstaand heb gezet en vervolgens verder ben gegaan met de achtergrond. Aangezien het een middeleeuws figuur is dat je het liefst niet in een donker steegje zou tegenkomen met z’n gezicht verborgen in een kap en een schedel in z’n hand lag het voor de hand dat het een middeleeuwse scene met een rauw randje zou worden.

Dankzij deze tutorial heb ik verschillende nieuwe technieken geleerd die ik in de toekomst verder kan gebruiken om meer gave foto manipulaties te maken!

Bekijk hier de volledige tutorial (inclusief beeldmateriaal).

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten