Magnesium Health Wellness

Diensten

Online marketing: Marketing plan in ontwikkeling
Grafisch design: Webdesign | Etiket magnesium badkristallen | Etiket magnesium olie | Folder | Gebruiksaanwijzing
Magnesium Health & Wellness heeft een webshop waarin er gezondheidsproducten verkocht worden zoals Magnesium en vitamine B12 & D3. Echter waren de verkopen nog niet zoals gehoopt. Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat deze webshop meer verkopen gaat genereren?

Werkwijze

Na de analyse van de oude website zijn we gestart met een nieuw design voor de website. Het design is gebaseerd op de huidige ontwikkelingen en is clean en overzichtelijk voor de consument. De juiste navigatie is ontzettend belangrijk om je bezoekers door de website heen te leiden, daarom zijn we van het website gevoel afgestapt en de nadruk veel meer op de webshop gelegd door de productcategorieën te tonen in de navigatie. Om bezoekers tot actie te laten overgaan maken we gebruik van zogenaamde “call to action” buttons. Deze zijn vaak een opvallende kleur zodat ze goed opvallen.

Naast het design en realisatie van de website hebben we ook de etiketten van de producten mogen verzorgen inclusief de fotografie van de producten.

Om het online geheel in de juiste huisstijl door te voeren is er voor gekozen om de informatie folder en gebruiksaanwijzing in dezelfde stijl uit te voeren.

Nu de basis goed is gaan we aan de slag om meer bezoekers aan te trekken en deze te converteren naar meer verkopen. Dit gaan we doen door middel van online marketing waarmee we aan de slag zijn sinds augustus 2019.

Eindproducten

✓ Webshop
✓ Webshop onderhoud
✓ SEO
✓ Etiketten voor stazak + flesje
✓ Product fotografie
✓ Social Media huisstijl
✓ Folder
✓ Gebruiksaanwijzing
✓ Bedankt kaartje voor bij de bestelling

Inspirerende case? Deel deze dan met je vrienden!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Heb jij ook een project?

Wij gaan er graag mee aan de slag!

Jouw onderneming laten groeien met behulp van webdesign, grafisch desig of online marketing? Vraag dan nu gratis een offerte aan.