Webdesign

Webdesign

Webdesign heeft een hele evolutie doorgemaakt. Hoewel websites in het verleden een leuk vooruitstrevend extraatje waren is het tegenwoordig een must have geworden. Een website geeft potentiële klanten een indruk van uw bedrijf, laat zien waar u mee bezig bent, wat ze van u kunnen verwachten en geeft een bezoeker de mogelijkheid om in contact met u te komen.

Een website en een bijbehorend goed webdesign is daarbij van groot belang voor ieder bedrijf, groot of klein. Want laten we eerlijk zijn, jong en oud, vrijwel iedereen is vandaag de dag online.

Wij bouwen onze websites met WordPress, ideaal voor ons en voor onze klanten. Het is een van de meest gebruiksvriendelijke Content Management systemen.

Omdat elke website net als elk individu zijn eigen kenmerken heeft hanteren wij geen vaste prijs maar maken we ten allen tijden een op maat gemaakte offerte voor onze klanten naar aanleiding van uw persoonlijke wensen.

WordPress

WordPress is één van de grootste Content Management Systemen op het moment. Een aantal redenen waarom WordPress zo vooruitstrevend en groots is onder andere dat de code achter dit CMS goed samen gaat met Google en dus ook goed is voor de vindbaarheid van de website. WordPress is zo vooruitstrevend doordat er zoveel gebruikers zijn (ruim 75.000.000 wereldwijd). Hierdoor wordt er constant gewerkt aan verbeteringen en betere beveiliging voor de websites die draaien op WordPress. Één van de grootste voordelen van dit systeem is dat het uiterst gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoeft u als klant zijnde niet voor elke typefout, nieuwe aanbieding/actie, nieuwe afbeelding etcetera terug te gaan naar uw webdesigner. U kunt makkelijk inloggen en vervolgens een groot aantal van deze handelingen zelf verrichten wanneer u dit wilt, waar u dit wilt. Uiteraard kunnen wij dit alles ook voor u verzorgen mocht u hier de tijd en/of kennis niet voor hebben.

Wij maken graag tijd voor u vrij om het systeem persoonlijk toe te komen lichten en te demonstreren, als u al niet genoeg heeft aan onze persoonlijk geschreven handleiding die wij aan u overhandigen bij het opleveren van uw website.

Bent u op zoek naar een nieuwe website, onderhoud voor uw website of wilt u de vindbaarheid van uw website verbeteren? Stuur ons dan gerust een mail via het contactformulier of maak een vrijblijvende afspraak!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten