Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Iedereen wil zijn of haar bedrijf eruit laten springen, u bent hier geen uitzondering op. Maar hoe moet u dit nou aanpakken? U hebt een exclusieve dienst of extra service die uw concurrent niet heeft, maar wat u er nog meer aan kunt doen om die marktpositie te verbeteren is niet zo ingewikkeld. Het antwoord is namelijk niet persé iets nieuws of iets extra’s aan te bieden. Integendeel, u zou wat u heeft moeten omarmen en analyseren. Waar staat u voor, welke boodschap wilt u meegeven en welke doelgroep wilt u bereiken?

Deze drie vragen samen met de juiste vormgeving vormen uw bedrijf. Een goede grafische uitstraling geeft aan wie u bent, wat u doet en spreekt de juiste doelgroep aan. Elk aspect aan deze grafische uitingen, kleur, vorm, typografie moeten compleet in overeenstemming zijn met uw bedrijfsidee wat u wilt uitstralen.

De kern van uw bedrijf
Uw bedrijfsidentiteit + doelgroep + uitstraling = uw huisstijl

 

Bij elke grafische uiting die door ons wordt gerealiseerd wordt er met zorg gekeken naar uw wensen en naar de kern van uw bedrijf. Één van de belangrijkste taken in uw huisstijl of andere grafische uiting is dat het zowel de identiteit van uw bedrijf moet weergeven als dat het een connectie maakt met de doelgroep die u wilt bereiken.

Pas wanneer u daadwerkelijk een huisstijl heeft met hieraan verbonden kleuren, vorm(en) en een logo kunt u zich richten op allerlei andere grafische uitingen. Zolang deze maar op één lijn zitten met de rest van uw huisstijl.

Grafische vormgeving beperkt zich niet tot een logo of een huisstijl, grafische vormgeving loopt door in elke uiting die wij ontwikkelen of dit nu een logo, een huisstijl, een brochure of een website is.

Bent u op zoek naar een grafische uiting voor uw huisstijl, autobestickering, brochures, buitenreclame, fotoproducten, horeca, kleding, presentatie, promotie, stickers, uitnodigingen of een ander product?

Stuur ons dan gerust een mail via het contactformulier of maak een vrijblijvende afspraak!

Fotografie

Hoewel Team Blue op dit moment nog geen eigen studio heeft voor te fotograferen hebben we wel een zeer gepassioneerde fotografe. We werken momenteel met een Nikon D3200 met een 18-55mm en 70-300mm lens. Daarnaast hebben we nog een setje filters voor de 18-55mm lens (een UV-filter, polarisatiefilter en een fluorescerend filter).

In de toekomst zullen we dit verder uitbreiden op het gebied van kennis en materiaal inclusief een eigen studio. Maar aangezien het niet onze basis werkzaamheden zijn maar we wel de basistools hebben voor hoogwaardige foto’s te maken kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs de fotografie voor uw website of andere grafische producten verzorgen.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten