Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen die u wellicht goed op weg kunnen helpen. Zit uw vraag er niet tussen vul dan vooral het contact formulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

Algemeen

Grafische vormgeving

Wat ontwerpen jullie?

Wij ontwerpen grafische producten van klein tot groot. Zo kunt u bij Team Blue terecht voor een complete huisstijl, van logo, visitekaartjes en briefpapier tot een informatieve brochure.

Weet u niet zeker of u bij ons terecht kunt met uw product? Stuur dan gerust een e-mail naar info@team-blue.nl.

Hoeveel kost een product?

Elk (grafisch) product is uniek en heeft andere eigenschappen. Hierdoor werken wij niet met vaste prijzen maar zorgen wij ervoor dat elk product een op maat gemaakte prijsopgave krijgt.

We werken met eerlijke prijzen, tenslotte vinden we het zelf ook niet prettig om te veel te moeten betalen. Zo zijn wij eerlijk naar u, en u naar Team Blue.

Wilt u specifiek de kosten weten van een bepaald product? Dan kunt u altijd een vrijblijvende afspraak en/of offerte aanvragen.

Waarom zijn online bedrijven waar ik mijn product zelf samenstel vaak goedkoper ?

Deze bedrijven hebben een aantal standaard templates waarin u kleine aanpassingen kunt maken. Vaak is het het geval dat uw product niet volledig aansluit bij uw huisstijl en wensen.

Wanneer u een ontwerp bij ons laat maken en uitvoeren bent u er van verzekerd dat het voldoet aan uw wensen, het een origineel ontwerp is en aansluit op uw huisstijl.

Hoe zit het met de rechten van een ontwerp?

Wanneer wij een product opleveren zijn de gebruikersrechten van het product volledig in handen van u. De auteursrechten blijven eigendom van Team Blue.

Webdesign

Hoeveel kost een website?

Elke website is een uniek project waardoor wij geen vaste prijs kunnen hanteren.

Mocht u interesse hebben in een website dan raden wij u aan om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Zo kunnen wij u een op maat gemaakte offerte aanbieden die aansluit op uw wensen en eisen.

Zijn de kosten eenmalig of maandelijks terugkomend?

De kosten om een website te bouwen zijn eenmalig.

Kiest u ervoor om de hosting, het onderhoud of de SEO door ons te laten verzorgen dan zijn dat terugkomende kosten.

Afhankelijk van het product kunnen deze kosten per maand, per kwartaal of per jaar betaald worden.

Hoe lang duurt het voordat uw website online is?

Hoelang het duurt voor uw website online is afhankelijk van hoe groot uw website wordt, wat uw wensen zijn en of er al content is of dat deze nog gemaakt moet worden.

Gemiddeld kan een kleine website binnen 1 á 2 weken online staan terwijl grotere websites een maand tot enkele maanden kan duren.

Kunt u de content op uw website zelf aanpassen?

Wij maken onze websites met het Content Management System WordPress. Dit is een uiterst klantvriendelijk systeem, waarbij u zelf eenvoudige tekstwijzigingen kan maken maar ook nieuwe berichten, aanbiedingen of producten kan plaatsen.

Wanneer Team Blue uw website oplevert ontvangt u van ons tevens een algemene handleiding waarin de basis uitgelegd wordt om uw website in de toekomst aan te kunnen passen.

Hosting

Hoeveel kost een hostingpakket?

Wij bieden een hostingpakket basis aan vanaf € 75,- (exclusief btw) per jaar. In dit hostingpakket zijn de kosten voor de domeinnaam en e-mail adressen inbegrepen.

LET OP: alleen voor klanten

Hoe verhuis ik een domeinnaam?

Om de domeinnaam naar Team Blue toe te verhuizen heeft u een autorisatiecode (token) nodig van uw huidig hosting bedrijf.

Middels deze token kunnen wij uw domeinnaam naar onze server verhuizen.

Let op: uw website en e-mails moeten handmatig verhuisd worden. Team Blue helpt u hier graag bij.

Bent u klant bij Team Blue en wilt u uw domeinnaam (en website) ergens anders gaan hosten. Dan kunt u ons een mailtje sturen met de vraag voor de verhuiscode. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk de verhuiscode per mail.

Onderhoud

Wat is een onderhoudspakket?

Onderhoud is essentieel voor een website. Niet alleen brengt u zonder onderhoud de veiligheid van uw website in gevaar maar ook de functionaliteit ervan.

Wanneer u een onderhoudspakket afsluit bij Team Blue bent u ervan verzekerd dat wij uw website onderhouden.

Dit onderhoud houdt in dat wij updates uitvoeren, back-ups maken, database opschonen, optimaliseren en controleren of de veiligheid van uw website nog goed en stabiel is. Daarbij wordt uw website constant gemonitord, mocht deze offline zijn dan krijgen wij hier meteen bericht over.

Welke onderhoudspakketten biedt Team Blue aan?

Team Blue biedt verschillende onderhoudspakketten aan. Met het basispakket zorgen wij ervoor dat uw website up to date is, geoptimaliseerd wordt en dat uw website veilig is en blijft.

Met het premium pakket krijgt u het basispakket + teksten en/of afbeeldingen kunt u bij ons aanleveren waarna wij deze op uw website publiceren.
Ook bestaat er de mogelijkheid dit te combineren met een extra stuk SEO.

Uitgebreide informatie over de pakketten vindt u onder:
Onderhoud
SEO

Wat kost een onderhoudspakket?

Een basis onderhoudspakket is verkrijgbaar vanaf € 30,- . Geïnteresseerd in een onderhoudspakket? Vraag een offerte aan of het laat ons weten via info@team-blue.nl
Wanneer het een grote website betreft waarin het meer onderhoud/content betreft dan wat onder het basis onderhoudspakket valt maken we een op maat gemaakte offerte voor u op.

Wat als u geen onderhoudspakket wilt?

Dit is geen probleem, wij raden u wel aan om uw website maandelijks te updaten om te voorkomen dat er beveiligingslekken op uw website ontstaan.

Een door Team Blue gemaakte website krijgt maandelijks een back-up. Mocht u onverhoopt tegen onherstelbare problemen oplopen dan kunnen we uw website altijd nog terugplaatsen naar een oudere versie (hierbij verliest u wel eventuele wijzigingen die gemaakt zijn in de tussen liggende tijd).

Kunt u zelf uw website onderhouden?

Ja, u kunt uw website zelf onderhouden. Mocht u hier echter geen tijd voor hebben of een gebrek aan kennis of heeft u gewoon liever dat Team Blue uw website onderhoudt, dan is dit geen enkel probleem en doen we dit graag voor u.

SEO (Search Engine Optimization)

Waarom is SEO zo belangrijk voor uw website?

SEO is belangrijk om uw website goed te positioneren in Google (zodat deze een zo hoog mogelijke ranking krijgt). Bij de oplevering van een website zorgen wij er standaard voor dat de website goed geïndexeerd wordt met focus keywords, snippet titels en meta omschrijvingen.

Hierna kunt u dit zelf bijhouden of u kunt dit door ons laten verzorgen.

Uitgebreide informatie hierover vindt u onder de SEO pagina.

Wordt de online vindbaarheid alleen via een website bepaald?

Nee, de vindbaarheid van uw website is een samenhang van verschillende factoren. Hierbij spelen onder andere social media en hoe actief u hierop bent een grote rol. Maar ook of uw website regelmatig aangepast wordt met nieuwe content zoals aanbiedingen, producten of nieuwsberichten.

Daarnaast zijn er nog veel meer factoren die meespelen in de vindbaarheid van uw website. Met goede content, een goed ingevulde SEO heeft u al een goede basis.

Kan Team Blue u helpen met de SEO van uw website?

Ja, wij kunnen voor u ten alle tijden de website analyseren en onderzoeken hoe actief u online bent. Aan de hand van de analyse zullen we een basisplan opstellen hoe we de vindbaarheid van uw website kunnen verbeteren.

Wij willen u mededelen dat we vaak horen “Met deze methode komt u bovenaan in Google te staan.”. Dit beloven en garanderen wij niet. Het is een constant veranderde omgeving in Google en het aangeboden product of de aangeboden dienst van uw website zal waarschijnlijk door meer bedrijven en dus websites in gebruik zijn. Wat wij u wel kunnen beloven is dat wij ons uiterste best doen om u op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen en uw online vindbaarheid te verbeteren.

Overige

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan via onderstaand formulier!

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten