Citytrip Rotterdam

Fotografie | Reset Rotterdam

Citytrip Rotterdam

 

Het is al een tijdje geleden dat Angelo en ik in Rotterdam zijn geweest voor onze meesterproef, maar de foto’s zijn er niet minder mooi op geworden. Ik wil jullie graag een kijkje geven in onze city trip (vier dagen) in Rotterdam.

Meesterproef –  Rotterdam

Toen we in onze afstudeertijd zaten van het SiNTLUCAS in Eindhoven, moesten we voor onze meesterproef (afstudeeropdracht) een promotiecampagne opzetten voor Rotterdam. Mijn promotiecampagne ging over Reset Rotterdam en die van Angelo ging over 75 jaar Reset. Dus voor de oriëntatie en beeldmateriaal moesten we dan ook een bezoekje brengen aan de welbekende stad.

Limburg vs Rotterdam

En wat hebben we onze ogen uitgekeken! Wij als nuchtere trotse Limburgers, niet meer gewent dan de ‘drukke’ binnenstad van Roermond. Ineens naar een stad die veel en veel groter is en ook nog eens veel en veel drukker. De eerste dag moesten we echt wennen aan de stad zelf, als je het station uitloopt moet je al uitkijken dat je niet overreden wordt door een tram of door een overenthousiaste fietser.

Maar goed, de maandag hadden we uitgetrokken voor verkenning zonder kaart of route, dit zodat je op plaatsjes komt waar je normaal niet zo snel zou komen. Algauw merk je dan, dat een kaart toch wel handig is, en dat er meerdere wegen terug naar het station leiden! Voor de dinsdag hadden we een routekaart gekocht bij Rotterdam.Info genaamd ‘Rondje Rotterdam’. Ze zouden het best mogen vernoemen naar ‘Rotterdam in 6uur’. (niet dat de route moeilijk was, maar er was zooooooveel te zien en zooooooveel te fotograferen (wat je dus hierboven kan zien!)). De woensdag en de donderdag hebben we gebruikt om nog even de plekken na te gaan waar we nog niet geweest waren of waar we nog eens naartoe wouden.

Ze zeggen dat beelden maar zeggen dan woorden, dus.. Aanschouw!

Ps. Laat mij maar lekker in Limburg blijven, dat is voor mij ook al groot en druk genoeg! 😉

Laat een reactie achter

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten