Catering Preuf

Diensten

Grafisch design: Webdesign
Catering PreuF is een initiatief van twee jonge en bevlogen ondernemers; De zwagers Frank Steijvers (1990) uit Haelen en Paul Verkoelen (1984) uit Neer. Een logo en visitekaartje hadden ze al, alleen nog geen mogelijkheid voor klanten online te bereiken. Zo gezegd, zo gedaan.

Werkwijze

Aan de hand van het logo en de uitgangspunten modern, strak en overzichtelijk hadden we al snel de juiste stijl voor de website te pakken.

Omdat het belangrijk was dat de klant niet teveel tijd kwijt was om berichten zowel op Facebook als op de website zelf te plaatsen is er gekozen voor een koppeling met Facebook. Dankzij deze koppeling wordt elk bericht automatisch ook getoond op de website onder nieuws. Maar dat is nog niet alles. Wanneer er foto’s op Facebook geplaatst worden komen deze automatisch op de fotopagina van de website te staan. Zo blijft iedere potentiële klant op de hoogte, ongeacht of deze bij Facebook start of op de website.

Eindproducten

✓ Website
✓ Website onderhoud
✓ Hosting
✓ E-mail

Inspirerende case? Deel deze dan met je vrienden!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Heb jij ook een project?

Wij gaan er graag mee aan de slag!

Jouw onderneming laten groeien met behulp van webdesign, grafisch desig of online marketing? Vraag dan nu gratis een offerte aan.