Onderhoud WordPress

Onderhoud

Onderhoud is essentieel voor een WordPress website. 

Wij bieden de mogelijkheid om dit voor u te verzorgen. Terwijl wij zorg dragen voor uw website kunt u doen waar u goed in bent! 

Waarom is onderhoud essentieel voor uw website? Niet alleen wordt de veiligheid in gevaar gebracht maar ook een correcte werking van de website wordt in gevaar gebracht wanneer een website niet voldoende wordt onderhouden. Het niet updaten van WordPress, plugins en thema’s kan problemen veroorzaken. Maar ook tijdens het updaten kan er iets fout gaan. Het is daarom belangrijk om altijd een back-up achter de hand te hebben, voor het geval er iets fout gaat met uw website. 

Bij ons bestaat onderhoud voor uw website uit:

  • WordPress updaten 
  • Thema updaten
  • Plugins updaten
  • Back-ups maken
  • Veiligheidscheck
  • De uptime van uw website monitoren
  • Optimaliseren

WordPress updaten

Regelmatig verschijnt er een nieuwe versie van WordPress, dit brengt niet alleen nieuwe handige functies met zich mee maar ook vaak kleine belangrijke updates die de veiligheid van uw website garanderen. Wij houden in de gaten wanneer er een nieuwe WordPress versie uitkomt en zorgen ervoor dat uw website zo snel mogelijk op de laatste versie van WordPress draait. 

Thema updaten

Net zoals bij WordPress en plugins kan het voorkomen dat deze een update krijgt om de functionaliteit of de beveiliging te verbeteren. 

 

 

Plugins updaten

Plugins zijn een van de onderdelen die het vaakst worden aangepast en verbeterd. Een plugin moet namelijk veilig zijn maar tegelijkertijd goed samenwerken met het thema en de laatste WordPress versie. Het is dus van belang dat deze ook up to date blijven om de veiligheid en functionaliteit van uw website te verzekeren.

Back-ups maken

Wij zorgen ervoor dat we altijd een back-up van uw website achter de hand hebben. Mocht uw website crashen, conflicten hebben met de laatste WordPress versie of een ander probleem wat recent is ontstaan kunnen we dit oplossen door een back-up terug te plaatsen.

Veiligheidscheck

Dankzij onze veiligheidscheck wordt uw website in de gaten gehouden op onder andere malware, hackers, of uw website op een zwarte lijst is geplaatst en of er zwakke plekken zijn die de veiligheid van uw website aantasten.

Het monitoren van uw website

Wanneer u een onderhoudspakket bij ons afsluit gaat deze functie automatisch in werking. Dankzij deze functie krijgen wij zodra uw website ook maar één minuut offline gaat een melding. Hierdoor kunnen we al in een vroeg stadium vaststellen dat er iets mis is en hierop reageren. Het kan een herstartende server zijn maar het kan ook een conflict zijn wat wij wellicht snel kunnen oplossen door het terug plaatsen van een back-up.

Optimaliseren

Het is belangrijk om uw website in optimale conditie te houden daarom zorgen wij ervoor dat eventuele spam reacties, post revisies en overtollige database gegevens opgeschoond worden.

 

 

Onderhoudspakket

€ 35,-*

Dit pakket bevat:

Plugins, thema en WordPress updaten
De uptime van uw website monitoren
Back-ups maken
Veiligheidscheck
Optimaliseren

*exclusief btw

Onderhoud + Contentpakket

Vanaf € 40,- *

Dit pakket bevat:

Plugins, thema en WordPress updaten
De uptime van uw website monitoren
Back-ups maken
Veiligheidscheck
Optimaliseren
+
Content plaatsen**

*exclusief btw
**U levert de content aan en wij zorgen ervoor dat deze in goede kwaliteit op uw website geplaatst wordt.

Door hiernaast op Akkoord te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten